Kayıtlar Yorumlar

Hanımın Çiftliği 8. Bölüm İzle

Hanımın Çiftliği Dizisi 8. Bölüm (6 Kasım 2009) Tamamını Online İzle ...

Hanımın Çiftliği 10. Bölüm İzle Seyret

Hanımın Çiftliği Dizisi 10. Bölüm (20 Kasım 2009, Cuma) Tamamını Online ve tek parça halinde full izleyebilirsiniz...

Hanımın Çiftliği 9. Bölüm İzle

Hanımın Çiftliği Dizisi 9. Bölüm (13 Kasım 2009) Tamamını Online ve tek parça halinde full izleyebilirsiniz...

Hanımın Çiftliği'nin Bilinmeyenleri

Dizinin çekiminde kullanılan konak kaç günde inşa edildi? Dizi için kaç tane kostüm diktirildi? Dizide o döneme ait kaç tane araba kullanılacak? Hepsi burada. Mutlaka bir göz atın...


Hanimin Çiftliği dizisinin 20 kasım 2009 cuma günü yayınlanan son bölümünde yeni gelişmeler var. Dizinin son bölümündeki son gelişmeleri sitemizden izleyebilirsiniz.






Hanımın Çiftliği Dizisi 10. Bölüm İzle (20 Kasım 2009)


13 Kasım Cuma akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan Hanımın Çiftliği dizisinin son bölümü yine izleyiciyi heyecanlandıran bir bölüm oldu. Dizinin 9. bölümünü sitemizden izleyebilirsiniz.





Hanımın Çiftliği Dizisi 9. Bölüm İzle (13 Kasım 2009)

Hanımın Çiftliği 9. Bölüm Özeti

11 Kasım 2009 Çarşamba


Muzaffer’den Güllü’ye jest

Behiye ile yaşadığı her şeyi ve her anı Güllü’ye karşı uygulayan Muzaffer, Güllü’ye ne kadar yanlış davrandığını sonunda fark ediyor ve yanlışını çok güzel bir jestle düzeltmeye karar veriyor.  
Ramazan’ın Güllü’yü çiftliğe geri getirmesi herkeste büyük bir şok etkisi bırakmıştır. Bu dönüş, asıl şimdi Güllü için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Her şey Güllü’nün lehinedir ve bu durum başta Halide olmak üzere kimsenin hoşuna gitmemektedir. 

Muzaffer’in aniden Güllü’ye evlenme teklif etmesi nasıl bir şok etkisi yarattıysa, bu teklifi Güllü’nün red etmesi de Muzaffer’de öyle bir etki yaratmıştır. 


Muzaffer, Behiye ile yaşadığı her şeyi ve her anı Güllü’ye karşı uygulamaktadır. Behiye’nin o çiftlikteki ağırlığının iyice farkına varan Güllü ise bu durumdan son derece rahatsız olmaktadır.
Muzaffer, Güllü’ye ne kadar yanlış davrandığını sonunda fark etmiştir ve Güllü, Muzaffer’e çok güzel bir ders vermiştir. Şimdi Muzaffer, bu yanlışı çok güzel bir jestle düzeltmeye kararlıdır.  

Hanimin Çiftliği dizisi 8. bölümü ile 6 Kasım Cuma akşamı, 1 hafta aradan sonra Kanal D ekranlarında tekrar izleyici ile buluştu. Yeni bölüm yine herzamanki gibi izleyicinin büyük ilgisi ile karşılandı. Dizinin yeni bölümünü sitemizden izleyebilirsiniz.



Hanimin Ciftligi Dizisi 8. Bolum İzle (6 Kasım 2009)


23 Ekim 2009 tarihinde yayınlanan Hanımın Çiftliği dizisinin 7. bölümü yine izleyicinin çok büyük ilgisiyle karşılaştı. Dizinin bu son bölümünü sitemizden online olarak full haliyle izleyebilirsiniz. Hanımın Çiftliği dizisinin 7. bölümünü mutlaka izleyin...





Hanımın Çiftliği Dizisi İzle Seyret (23 Ekim 2009)




Yeni bölümü 23 Ekim 2009 Cuma günü yayınlanacak olan Hanımın Çiftliği dizisinin fotoğraflı özetine mutlaka bakın. Yeni bölümde neler olacak izleyici ne gibi süprizlere hazır olmalı hepsi burada.







Hanımın Çiftliği Dizisi 7. Bölüm Fotoğraflı Özeti



Muzaffer Bey deliye dönüyor

Güllü’nün çiftlikte olmadığını öğrenen Muzaffer Bey deliye dönüyor. Halide’nin planları olumlu sonuçlanmış, Güllü’yü çiftlikten göndermiştir. Zaloğlu’nun Güllü’ye duyduğu zaafı kullanmayı başaran Halide için artık büyük bir zafer kazanılmıştır.

Muzaffer Bey, bu durumu duyduğunda resmen deliye döner. Güllü’nün hiçbir sebep olmadan bu ani gidişine bir anlam veremeyen Muzaffer Bey’in resmen eli kolu bağlanır.
Zaloğlu’nun hiçbir şey olmamış gibi çiftliğe çıkıp gelmesi, herkesi şaşırtır.

Güllü, yanında değildir. Peki Güllü nerdedir? Zaloğlu onu nereye götürmüştür?

Hanımın Çiftliği - 1990

Hanımın Çiftliği - 1990

Hanımın Çiftliği Tüm Bölümleri

Hanımın Çiftliği Tüm Bölümleri
Hanımın Çiftliği Son Bölümü