Kayıtlar Yorumlar

Hanımın Çiftliği 8. Bölüm İzle

Hanımın Çiftliği Dizisi 8. Bölüm (6 Kasım 2009) Tamamını Online İzle ...

Hanımın Çiftliği 10. Bölüm İzle Seyret

Hanımın Çiftliği Dizisi 10. Bölüm (20 Kasım 2009, Cuma) Tamamını Online ve tek parça halinde full izleyebilirsiniz...

Hanımın Çiftliği 9. Bölüm İzle

Hanımın Çiftliği Dizisi 9. Bölüm (13 Kasım 2009) Tamamını Online ve tek parça halinde full izleyebilirsiniz...

Hanımın Çiftliği'nin Bilinmeyenleri

Dizinin çekiminde kullanılan konak kaç günde inşa edildi? Dizi için kaç tane kostüm diktirildi? Dizide o döneme ait kaç tane araba kullanılacak? Hepsi burada. Mutlaka bir göz atın...


23 Ekim 2009 tarihinde yayınlanan Hanımın Çiftliği dizisinin 7. bölümü yine izleyicinin çok büyük ilgisiyle karşılaştı. Dizinin bu son bölümünü sitemizden online olarak full haliyle izleyebilirsiniz. Hanımın Çiftliği dizisinin 7. bölümünü mutlaka izleyin...





Hanımın Çiftliği Dizisi İzle Seyret (23 Ekim 2009)




Yeni bölümü 23 Ekim 2009 Cuma günü yayınlanacak olan Hanımın Çiftliği dizisinin fotoğraflı özetine mutlaka bakın. Yeni bölümde neler olacak izleyici ne gibi süprizlere hazır olmalı hepsi burada.







Hanımın Çiftliği Dizisi 7. Bölüm Fotoğraflı Özeti



Muzaffer Bey deliye dönüyor

Güllü’nün çiftlikte olmadığını öğrenen Muzaffer Bey deliye dönüyor. Halide’nin planları olumlu sonuçlanmış, Güllü’yü çiftlikten göndermiştir. Zaloğlu’nun Güllü’ye duyduğu zaafı kullanmayı başaran Halide için artık büyük bir zafer kazanılmıştır.

Muzaffer Bey, bu durumu duyduğunda resmen deliye döner. Güllü’nün hiçbir sebep olmadan bu ani gidişine bir anlam veremeyen Muzaffer Bey’in resmen eli kolu bağlanır.
Zaloğlu’nun hiçbir şey olmamış gibi çiftliğe çıkıp gelmesi, herkesi şaşırtır.

Güllü, yanında değildir. Peki Güllü nerdedir? Zaloğlu onu nereye götürmüştür?


Hanımın Çiftliği 7. bölüm fragmanı. Fragmanı izlediğimizde yeni bölümün yine çok heyecanlı olacağını ve izleyiciyi yine yeni süprizlerin bekleyeceği anlaşılıyor. Hanımın Çiftliği Dizisinin yeni bölümü 23 Ekim Cuma günü Kanal D ekranlarında



Hanımın Çiftliği 6. Bölümüyle yine cuma gününün en çok izlenen dizisi oldu. 16 Ekim 2009 Cuma günü yayınlanan Hanımın Çiftliği dizisinin yeni yine izleyiciyi heyecanlandıran ve yine sevilen bir bölüm oldu. Hanımın Çiftliği dizisini sitemizden full izleyebilirsiniz...





Hanimin Çiftliği Dizisinin 9 Ekim 2009 Cuma saat 20:30 da yayınlanan 5. bölümünü sitemizden tek parça halinde izleyebilirsiniz.
Son bölümü yine diğer bölümleri gibi izleyiciyi büyük heyecanlara sürükleyecek ve ilgiyle izleneceğine eminiz.



Muzaffer Bey’in Güllü mutluluğu;

Güllü’nün çiftliğe gelişi Muzaffer Bey’i hem çok mutlu ediyor, hem de çok şaşırtıyor.
Cemşir’in, Hamza’nın ve Reşit’in iftirayla Kemal’i hapise attırmaları, Kemal’in, Güllü daha fazla acı çekmesin diye ona arkasını dönmesi, tüm yaşanılanları bir kenara koyup, Güllü’yü çok farlı bir noktaya sürüklemiştir.

Artık Güllü yeni hayatında, yeni bir yol bulmaya çalışmaktadır kendine… Ve eğer bu yeni hayatın kilit noktası Muzaffer Bey ise Güllü hedefe ulaşmalıdır. Çünkü artık kaybedeceği hiçbir şey kalmamıştır. Şimdi kazanma zamanı başlamalıdır…

Muzaffer Bey ise çok şaşkın ama bir o kadar da mutludur sanki. Güllü, Behiye’nin kopyasıdır. Bu bir mucizedir. Ve mucize onun çiftliğinde yaşamaktadır. Muzaffer Bey’in Güllü’yü bırakmaya hiç niyeti yoktur. Onun o çocukça tavırları, içinden geldiği gibi doğal konuşmaları Muzaffer Bey’i yavaş yavaş cezbetmektedir…


Cuma akşamları Kanal D ekranlarından seyircisiyle buluşan Hanımın Çiftliği dizisi 4 haftadır yayınlandığı günkü izlenme oranlarında hep zirvede yer alıyor. 2 Ekim 2009 tarihinde yayınlanan 4. bölümüylede yine zirvede olmaya devam etti.

Daha uzun süre izleyicinin ilgisini çekeceğe benzeyen Hanımın Çiftliği dizisi izlenme oranlarındaki bu birinciliği kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor.

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümü %32 lik bir izlenme payı oranıyla zirvedeki yerini korudu. Hanımın Çiftliği bu cuma akşamı da hem Total de hem de A/B de gün birincisi oldu, işte sonuçlar bu şekilde:



2 Ekim 2009 Cuma günü Kanal D ekranlarında yayınlanan Hanımın Çiftliği dizisinin yeni bölümünü mutlaka sitemizden izleyin. Yeni bölümüyle de yine izleyiciyi çok şaşırttı ve yine büyük bir ilgi gördü. Hanımın Çiftliği dizisinin yeni bölümünü tek parça halinde sitemizden izleyebilirsiniz.
 

Hanımın Çiftliği dizisinin 2 Ekim Cuma günü yayınlanacak bölümünün resimli özeti. Yeni bölümde olacka olayların resimli anlatımına mutlaka bakın







Hanımın Çiftliği 4. Bölüm Resimli Özeti





Direğe bağlanarak öldüresiye dövülen Güllü'nün imdadına Kemal
son anda yetişmiştir.





Ancak Hamza'yla aralarında çıkan kavganın sonu hiç de iyi bitmeyecektir.




Yaşanan bu trajik olay, Güllü'nün direncini yavaş yavaş kırar ve
istemeye istemeye Zaloğlu'yla beraber çiftliğe gider.





Cemşir, Berber Reşit ve Hamza sonunda emellerine kavuşmanın
sevincini yaşarlarken, başta Halide olmak üzere çiftlik ahalisi,
Güllü'nün gelişini hiç de hoş karşılamayacaklardır.





Öte yandan, seçimlerde partinin kendisini milletvekili adayı
göstermesini bekleyen Muzaffer Bey, listede adını göremeyince
büyük bir hayal kırıklığı yaşar.





Ölmüş olan karısının hayalleriyle başetmeye çalışan Muzaffer Bey
için, ona çok benzeyen Güllü'nün çiftliğe gelmesi de, ayrı bir sürpriz
olacaktır.

Yani bölümü 2 Ekim Cuma 2009 tarihinde yayınlanacak olan Hanımın Çiftliği dizisinin fragmanını mutlaka izleyin. Yeni bölümü yine heyecan dolu ve izleyicilerine yeni süprizleri var. Mutlaka izleyin









Kemal tutuklanıyor, Güllü perişan

Kemal ile Hamza arasında çıkan arbede sonucunda Hamza yaralanıyor ve Kemal tutuklanıyor. Kemal, direğe bağlanarak öldüresiye dövülen Güllü’nün imdadına son anda yetişmiştir. Ancak Hamza’yla aralarında çıkan kavganın sonu hiç de iyi bitmeyecektir.

Yaşanan bu trajik olay, yavaş yavaş Güllü’nün direncini kırar ve istemeye istemeye Zaloğlu’yla beraber çiftliğe gider. Cemşir, Berber Reşit ve Hamza sonunda emellerine kavuşmanın sevincini yaşarlarken, başta Halide olmak üzere çiftlik ahalisi, Güllü’nün gelişini hiç de hoş karşılamayacaklardır.

Öte yandan, seçimlerde partinin kendisini milletvekili adayı göstermesini bekleyen Muzaffer Bey, listede adını göremeyince büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ölmüş olan karısının hayalleriyle başetmeye çalışan Muzaffer Bey için, ona çok benzeyen Güllü’nün çiftliğe gelmesi de, ayrı bir sürpriz olacaktır.

Hanımın Çiftliği - 1990

Hanımın Çiftliği - 1990

Hanımın Çiftliği Tüm Bölümleri

Hanımın Çiftliği Tüm Bölümleri
Hanımın Çiftliği Son Bölümü